Talent Trade en uitzendbureaus

Uitzendbureaus en Talent Trade hebben één gelijkenis: vraag en aanbod van werk bij elkaar brengen. Daarnaast zijn er veel verschillen. Via Talent Trade plaats je zelf een opdracht op het platform. Ook vervallen bij het inzetten van ZZP'ers de werkgeversrisico´s en enkele verplichtingen.

Geen administratieve rompslomp

ZZP'ers zijn zelfstandigen en uitzendkrachten werken in loondienst. Met een ZZP'er hoef jij dus geen rekening meer te houden met loonstrookjes, vakantiegeld, jaaropgaven of cao’s. Er is geen sprake van een arbeidscontract zoals bij een uitzendkracht, maar van een modelovereenkomst. Deze stellen wij automatisch op zodra een ZZP'er een opdracht accepteert.

snel inzetbaar

Jouw personeelsplanning blijft voor ZZP'ers met komst van de WAB wetgeving hyperflexibel, net als voorheen. In tegenstelling tot uitzendkrachten waar het rooster minimaal vier werkdagen van tevoren bekend moet zijn.

Geen werk, geen betaling

Waar uitzendbureaus en payrollers genoodzaakt zijn hun tarieven te verhogen met de WAB wetgeving, blijven de kosten van ons platform laag en transparant. Bij Talent Trade plan je een ZZP'er all-in vanaf €27,85 per uur (incl. €2,85 gebruikskosten). Je betaalt alleen als iemand daadwerkelijk is komen werken. Het plaatsen van een opdracht duurt nog geen 5 minuten. Meer over tarieven.

Ook overtuigd?
Meld je gratis aan!