Hoe start je als zzp'er?

STAP 1 SCHRIJF JE IN

 

Schrijf je in via het inschrijfformulier op onze website.

Hierbij geef je alle benodigde informatie aan ons door.

STAP 2 PLAN EEN WELKOMSTGESPREK

 

Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail om een welkomstgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de werkwijze van Talent Trade en vragen wij om aanvullende gegevens.

STAP 3 DOWNLOAD DE APP

 

Als alle gegevens in orde zijn activeren wij je account. Je ontvangt een e-mail met een link om de app te installeren en in te kunnen loggen. In de app kun je alle voor jou relevante opdrachten terug vinden.

Person holding money
hands-g0a71d14f9_640.jpg

STAP 4 EEN OPDRACHT VINDEN

 

Je krijgt automatisch een pushmelding zodra er opdrachten beschikbaar zijn. In de opdracht kun je alle info vinden om de opdracht uit te kunnen voeren, net als het aangeboden salaris.

STAP 5 UREN INDIENEN

 

Klaar met werken? Dan dien je via de app de gewerkte uren in. Na goedkeuring stellen wij de bijbehorende factuur voor je op en sturen wij deze elke maandag naar de opdrachtgevers.

STAP 6 UITBETAALD KRIJGEN

 

De opdrachtgever heeft 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Zodra wij het geld hebben ontvangen maken wij dit elke vrijdag aan de ZZP'ers over. Wij berekenen 3% administratiekosten over het totale bedrag en houden dit automatisch in op het te ontvangen bedrag.

Klaar om voor jezelf te beginnen?
Schrijf je in!