top of page
  • Talent Trade

Werken via een bemiddelingsbureau

Bijgewerkt op: 7 apr. 2022

Vier redenen waarom je daarvoor kiest als ZZP'er.

 

Door deze onzekere tijden (met dank aan de Corona) zijn sommige mensen genoodzaakt om te wisselen van baan. Of wellicht wil je gewoon een keer wat anders doen. Veel redenen om toch eens na te denken over worden van een zzp'er. Toch houden de risico’s en onzekerheden deze mensen vaak tegen om ook daadwerkelijk een onderneming te starten. Dat is jammer, want deze risico’s en onzekerheden zijn makkelijk weg te nemen door je aan te sluiten bij een bemiddelingsbureau. In deze blog leggen we je graag uit waarom een bemiddelingsbureau een goede keuze is voor een beginnende zzp’er/ondernemer.

Groot aanbod van diensten

Ten eerste zorgt een bemiddelingsbureau ervoor dat je de juiste opdrachten aangeboden krijgt. Ze gaan voor jou op zoek naar opdrachtgevers en opdrachten die jou aanspreken en passen bij jouw talenten. Dit scheelt je een hoop werk en je kunt vaak d.m.v. een online platform bekijken welk soort diensten aangeboden worden. Wanneer je in bezit bent van bepaalde diploma's kunnen de opdrachten heel divers zijn en daarom om een goede manier om jezelf steeds weer te blijven ontwikkelen.

Begeleiding en ondersteuning

Een bemiddelingsbureau weet als geen ander dat elke zzp'er een andere manier van werken heeft en gaan hier zorgvuldig mee om. Er wordt tijd genomen om jou en je talenten te leren kennen. Dit helpt het bemiddelingsbureau om de juiste opdrachten voor je te vinden.

Ook zijn er bemiddelingsbureaus die speciale trainingen, workshops en cursussen aanbieden om zo de ontwikkeling van de zzp'ers te blijven stimuleren.

Bovendien hebben bemiddelingsbureaus verstand van de branche en helpen ze iedere dag verschillende soorten ondernemers. Ze zijn ervaren en weten wat ze doen. Voor de opdrachtgevers is dit ook fijn. Zij kunnen vertrouwen op de expertise van bemiddelingsbureaus om hen te koppelen aan goede zzp'ers.

Vrijheid en flexibiliteit

Wanneer je via een bemiddelingsbureau aan de slag gaat kun je zelf je eigen agenda bepalen. Wil je elke dag werken of juist 3 dagen in de week? Dat is geheel aan jou. Zzp'er worden kan dus naast een andere baan, gezin of opleiding. Je verdient een leuk centje en je doet ook nog eens wat je leuk vindt. Beter kan het bijna niet.

Tijdsbesparing

Tot slot bespaar je tijd. Aangezien je minder tijd hoeft te besteden aan het vinden van geschikte opdrachten en vaak administratieve zaken ook voor je worden geregeld, kun je meer tijd besteden aan het uitvoeren van inhoudelijke werkzaamheden.

Dit zijn 4 belangrijke redenen om niet onzeker te zijn maar juist om te beginnen als ondernemer! Ben je hierdoor geïnteresseerd in het samenwerken met een bemiddelingsbureau of wil je meer weten? Neem dan contact op met Talent Trade!

Je kunt ons bereiken via hallo@talenttrade.nl of maak een belafspraak via www.talenttrade.nl


35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page