top of page
  • Talent Trade

Het voordeel van ZZP'ers

Het heeft zeker voordelen! Veel organisaties vinden het toch moeilijk het besluit te nemen hun personele planning rond te krijgen door middel van het inzetten van ZZP’ers. Er komen vaak veel vragen bij kijken. Leveren ze wel kwaliteit? Wat zijn hun vaardigheden? En wordt dat niet veel te duur? Dit zijn een aantal twijfels die een organisatie kan hebben voordat ze een besluit willen nemen.


In deze blog willen we een aantal van deze vragen en twijfels wegnemen. Want werken met ZZP’ers kan namelijk heel positief zijn. Zo ben je niet alleen verzekerd van een volledige invulling in de personele planning, je zit ook niet vast aan werkgeverslasten. Daarnaast gaat een ZZP’er altijd 100% voor de kinderen, zodat de vaste medewerkers werk uit handen genomen wordt. Hierdoor hebben zij meer tijd voor andere belangrijke taken die wellicht nog zijn blijven liggen.


Is dat dan niet heel prijzig? Nee hoor, dat valt reuze mee. Uiteraard verschillen de tarieven en bemiddelingskosten enorm per platform en daarom is het altijd aan te raden om je daar als organisatie in te verdiepen.


Waarom Talent Trade?


De visie waar wij voor staan is dat een online bemiddelingsbureau niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Onze mening is dat je een goede samenwerking alleen aan kunt gaan door persoonlijk en doelgericht te zijn, dit is iets waar wij ons dan ook graag hard voor maken.


Bij Talent Trade is het ons doel om elke organisatie die nog twijfels heeft te laten zien dat werken met ZZP’ers echt niet zo spannend is. Jij geeft aan voor welke dag, tijd en functie je iemand zoekt en wij gaan voor jou aan de slag. Als opdrachtgever bepaal jijzelf het tarief waardoor de kosten laag blijven. Ook hanteren wij lage bemiddelingskosten omdat wij het belangrijk vinden dat elke organisatie groot én klein gebruik moet kunnen maken diensten.


Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Onze talenten staan voor je klaar!

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page