wij vinden het talent dat jij nodig hebt

Ervaren ZZP'ers voor de kinderopvang

Kosteloos en vrijblijvend inschrijven

Flexibel gaten oplossen in het rooster

Vanaf € 27,85 per uur all-in

Werving & selectie mogelijk

 

Snel en efficiënt personeel vinden

Heb je als organisatie de behoefte aan tijdelijk een paar extra handen maar is lastig om de juiste gekwalificeerde talenten te vinden? Dan ben je bij Talent Trade aan het juiste adres. Ons hart ligt in de kinderopvang. Hierdoor hebben we persoonlijke aandacht voor ons netwerk en krijgen we snel inzicht in waar de behoeften en belangen van organisaties en ZZP'ers liggen.

 

Wij nemen de werving- en selectieprocedure uit handen en verzorgen bij een geschikte kandidaat de contractuele, administratieve en financiële afhandeling. Ons doel is het realiseren van de perfecte match, zodat alle partijen een optimale samenwerking met elkaar kunnen aangaan!

 

Jij bepaalt als opdrachtgever zelf welk uurtarief je meegeeft aan een opdracht. Wanneer je op kort termijn personeel nodig hebt zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een hoger uurtarief dan wanneer je iemand zoekt voor over een week. Zo heb jij zelf de controle en ben je nooit meer kwijt dan wat je zelf wil uitgeven.

 

Met Talent Trade kies je voor een landelijk opererend netwerk van ZZP`ers. Na een positief welkomstgesprek worden ZZP`ers toegelaten op het platform. Hierbij checken wij niet alleen de identiteit, maar ook de relevante diploma's en andere belangrijke zaken. Zij kiezen zelf de opdrachten om uit te voeren en zijn daarmee extra gemotiveerd.

 

Wil je meer informatie of overleg? Neem gerust contact met ons op of schrijf je nu in!

Wat kun je verwachten

FLEXIBEL

Onze professionele talenten zijn de flexibele schakel in je personeelsrooster. Samen zorgen we voor het kort- en langdurig opvullen van capaciteitsproblemen.

PERSOONLIJK CONTACT

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze recruiters luisteren naar je wensen, behoeften en denken graag met je mee. Hetzelfde geldt voor onze ZZP'ers.

WIJ DOEN HET WERK VOOR JE

Je hebt zelf geen omkijken naar het zoeken van het juiste talent. Het enige wat jij hoeft te doen is je opdracht bij ons aan te melden, ons platform doet de rest. Alle ZZP'ers zijn gekwalificeerd en gescreend. Ook de facturatie verzorgen wij. Voor jou is er geen enkel risico.

ONZE ZZP'ERS

Ben je op zoek naar medewerkers kinderopvang/BSO, pedagogisch coaches of juist andere functies? Op elk gebied is er een ZZP'er voor jou. Ook voor leuke workshops!

WERVING & SELECTIE

Niet op zoek naar een ZZP'er maar een vaste kracht? Ook werving & selectie is mogelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een ZZP'er via Talent Trade ideaal is

Omdat ZZP'ers niet jouw eigen medewerkers zijn, hoef je geen rekening te houden met werkgeverslasten, loonheffingen en risico’s bij ziekte. Bovendien zorgen wij bij iedere opdracht voor een overeenkomst van opdracht.

pedagogisch medewerker

Heb je nog brandende vragen?

We leggen je graag alles uit over tarieven, freelancers en onze werkwijze. Plan een belafspraak in of stuur een e-mail. Je kunt ook antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

?

Klaar voor onze talenten?
Schrijf je gratis en vrijblijvend in!