top of page

kies je voor talent trade, dan kies je voor kwaliteit

Kids in Preschool

Kinderopvang

Anchor 1

Waarom kiezen voor Talent Trade

Ben je op zoek naar een pedagogisch medewerker? Het vinden van het juiste talent in een krappe arbeidsmarkt kan veel tijd in beslag nemen. Met onze persoonlijke aanpak en proactieve zoektocht kunnen wij de juiste kandidaten bereiken voor jouw behoeften.

Wil je je team uitbreiden? Overweeg werving en selectie als de oplossing. Als je liever flexibel personeel of tijdelijke vervanging nodig hebt, bieden wij ook zzp'ers aan.

Onze talenten maken echt het verschil. Zo kun jij je volledig richten op je doelen en organisatie. We staan klaar om met je mee te groeien.

Play School

Onze werkwijze

ZZP

Aanmelden

Wanneer je snel op zoek bent naar een kwalitatief talent om je team tijdelijk of op projectbasis te versterken meld je jezelf gemakkelijk aan via ons platform.

Hiermee bereik je direct honderden zzp'ers die op jouw opdracht kunnen reageren. Dit geeft snelheid en duidelijkheid, omdat je direct weer waar je aan toe bent en voor welk tarief.

Opdracht

Jij hebt de controle.

Geef zelf aan naar wie je op zoek bent; welke eisen je stelt, welk tarief je wilt bieden en naar hoeveel talenten je op zoek bent. Door middel van specifieke rollen krijgen alleen de relevante zzp'ers een melding van de door jou aangeboden opdracht.

Selecteren

Zodra er zzp'ers op de opdracht reageren maak jij zelf de selectie van het talent die jij aan het werk wil hebben. Je kunt zzp'ers die eerder voor je hebben gewerkt toevoegen aan je favorieten en daarmee een flexpool opbouwen. Zij ontvangen altijd de opdracht als eerste.

Uitvoering

Aan de slag! Afhankelijk van de gestelde eisen en branche kan het zijn dat een zzp'er eigen middelen meeneemt naar de werklocatie. In de opdracht moet altijd een contactpersoon vermeld staan waar zij zich aan de hand van legitimatie bij kunnen melden. Onze talenten zijn zelfstandig en hoeven niet ingewerkt te worden.

Facturatie

Na uitvoering dient de zzp'er de gewerkte uren in en keur jij deze zelf goed via je eigen dashboard omgeving. Na goedkeuring maakt Talent Trade een verzamelfactuur op zodat jij je maar met één partij bezig hoeft te houden. Na betaling zorgen wij voor uitbetaling aan de zzp'er.

Duidelijk en makkelijk.

Werving & Selectie

Kennismaking

Om de juiste match te maken,
staat tijdens het hele
recruitmentproces persoonlijk
contact voorop. We komen
langs om kennis te maken en de
vacature te bespreken om echt
feeling te krijgen met jou en de
organisatie. Dit is belangrijk om
een talent te bemiddelen die het verschil maakt.

Vacature

Het onder de aandacht
brengen van vacatures bij de
juiste doelgroep is belangrijk
voor een succesvolle match.
Daarvoor (her)schrijven we jouw
vacatures, waarbij storytelling en
marketing worden gebruikt.

Onze recruiters gaan direct aan de slag met het zoeken van geschikte kandidaten.

Voorstellen

Voordat we kandidaten
voorstellen, spreken we hen
uitvoerig eerst zelf. Alle
recruiters van Talent Trade zijn
gespecialiseerd in een specifiek
vakgebied, waardoor ze goed
kunnen inschatten of er een
match is. Daardoor stellen wij
alleen passende kandidaten
voor.

Sollicitaties

Na een eerste selectie vinden de eerste sollicitatiegesprekken plaats bij jou op kantoor of digitaal.  Wij zorgen voor terugkoppeling en plannen vervolggesprekken in.
Tijdens het hele proces
schakelen we snel, want dit zorgt voor een hogere slagingskans.

Opvolging

Na een plaatsing houden we
contact met jou en het talent, want we willen graag weten hoe het gaat. Zo werken we aan een
duurzame relatie. Bij vragen kun
je altijd bij ons terecht. Denk aan
ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, salaris of branding. Wij adviseren je graag.

Brandende vragen of gewoon even contact?

We leggen je graag alles uit over onze werkwijze en tarieven. Laat ons je terugbellen of stuur een e-mail. Je kunt ook antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

?

pedagogisch medewerker, kinderopvang, zzp, kinderjuf, kinderopvangmedewerker, peuter, kind, verzorging, gespecialiseerd pedagogisch medewerker

bottom of page